Iskolai étkezés

• Étkezést az iskolában rendszeresített formanyomtatvány kitöltése és az abban foglaltak alapján lehet kérni az iskolában. • Lemondást és egyéb tudnivalókat a kézikönyv tartalmazza. Ezt a kézikönyvet a Biogastro oldalán a regisztráció után a súgó menüben is megtaláljátok.
• A befizetett, de igénybe nem vett napok a következő hónapban kerülnek jóváírásra.
• Étkezés lemondására írásban, telefonon vagy személyesen előző nap 10 óráig van lehetőség. A hiányzás első napjára az étkezési térítési díjat fizetni kell.
• A 3 és több gyermeket nevelő családok az étkezésért a jogszabályban megállapított normatíva 50%-t fizetik, ehhez minden esetben szükséges a nagycsaládos nyilatkozat kitöltése, amit le kell adni az iskolában.
• Szociális indokok alapján az önkormányzat egyéb esetben is biztosíthat kedvezményt az iskolai étkeztetés igénybevételéhez. Az igénylést a szülőnek, ill. a gondviselőnek a Polgármesteri Hivatalban kell intéznie. Az – Intézményi étkezési díjkedvezmény– nyomtatványon benyújtania. Ez lehet 50 vagy 100% is. A rászorultságtól függ, amit az Önkormányzat bírál el.
• A kedvezményre való jogosultságot igazolni kell! A közétkezésért felelős iskolatitkárnak: Forróné Görbe Évának kell eljuttatni emailen vagy személyesen a Szily-kastélyban lévő titkárságon kell bemutatni.
• Késedelmes vagy elmaradt térítési díjfizetés esetén a a Biogastro Kft. fizetési felszólítást küld. Tartozás esetén a gyermek étkezését is megvonhatja a hátralék kiegyenlítéséig.

Tisztelt Szülők!

Arra kérnénk önöket, hogy akinek van rá lehetősége az iskolai étkezést lehetőleg a bia.biogastro.hu rendszerben felkínált bankkártyás fizetéssel egyenlítse ki. Ez egy bevizsgált banki rendszer, biztonságos fizetési oldal.
Aki a bankszámlájáról utal, vagy csekken fizet, kérem, hogy ne fizessen be több gyermek étkezését összevonva, csak külön, hivatkozva minden esetben a számla számára és a gyermek nevére és osztályára. Ebben az esetben a befizetést igazoló csekk feladó szelvényét, vagy annak másolatát, illetve a banki utalás bizonylatát, kérem, juttassák el Forróné Görbe Éva iskolatitkár részére.
Elérhetőségek: bia.iskola@gmail.com; személyesen Biatorbágyi Általános Iskola, Kálvin tér 4. – alsó tagozat épületében (középső szárny, folyosó közepén lévő iroda) Tel: 0621/303-3618.
Ha ez nem történik meg, sajnos a Biogastro Kft. rendszerében elmaradás mutatkozik, ezért felszólító levelet kapnak a befizetés elmaradásáról.
A számla befizetéseket önök is tudják ellenőrizni a regisztráció után bejelentkezve a bia.biogastro.hu oldalon. Gyermekük nevét megkeresve a pénzügy-számlák menüpont alatt.
Ugyanitt történik meg a számla rendezése. A sor végén a kiegyenlítés gombra kattintva megnyílik a bankkártyás fizetés lehetősége az adatok megadása után.
Ha megtörtént az átutalás, (általában a következő napon) akkor a pénzügy-számlák menüpontban a számla tartozás rovatában 0 Ft összeg szerepel.
Ezt a tartozás rovatot csekkes és saját bankszámláról történő utalás után akkor fogja 0 Ft-os összegnek látni, ha elküldi, vagy megmutatja nekem a befizetés bizonylatát.
Önöknek is könnyebbséget jelent, ha a bankkártyás fizetést választják, mert a rendszer automatikusan kezeli a Biogastro rendszerében történt befizetéseket.
Akinek nincs lehetőség internetes elérhetőségre, ezáltal nem tud a menüválasztással élni, kérem jelezze számomra! Találunk megoldást erre is!
Segítőkészségüket és megértésüket köszönöm.

Forróné Görbe Éva iskolatitkár

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

Nyilatkozat iskolai étkezéshez Letöltés
Intézményi étkezési térítési díjkedvezmény Letöltés
Biogastro kézikönyv Letöltés
Menü