Iskolai étkezés

Tisztelt Szülők!

Arra kérnénk önöket, hogy akinek van rá lehetősége az iskolai étkezést lehetőleg a bia.biogastro.hu rendszerben felkínált bankkártyás fizetéssel egyenlítse ki. Ez egy bevizsgált banki rendszer, biztonságos fizetési oldal.
Aki a bankszámlájáról utal, vagy csekken fizet, kérem, hogy ne fizessen be több gyermek étkezését összevonva, csak külön, hivatkozva minden esetben a számla számára és a gyermek nevére és osztályára. Ebben az esetben a befizetést igazoló csekk feladó szelvényét, vagy annak másolatát, illetve a banki utalás bizonylatát, kérem, juttassák el Forróné Görbe Éva iskolatitkár részére.
Elérhetőségek: bia.iskola@gmail.com; személyesen Biatorbágyi Általános Iskola, Kálvin tér 4. – alsó tagozat épületében (középső szárny, folyosó közepén lévő iroda) Tel: 0621/303-3618.
Ha ez nem történik meg, sajnos a Biogastro Kft. rendszerében elmaradás mutatkozik, ezért felszólító levelet kapnak a befizetés elmaradásáról.
A számla befizetéseket önök is tudják ellenőrizni a regisztráció után bejelentkezve a bia.biogastro.hu oldalon. Gyermekük nevét megkeresve a pénzügy-számlák menüpont alatt.
Ugyanitt történik meg a számla rendezése. A sor végén a kiegyenlítés gombra kattintva megnyílik a bankkártyás fizetés lehetősége az adatok megadása után.
Ha megtörtént az átutalás, (általában a következő napon) akkor a pénzügy-számlák menüpontban a számla tartozás rovatában 0 Ft összeg szerepel.
Ezt a tartozás rovatot csekkes és saját bankszámláról történő utalás után akkor fogja 0 Ft-os összegnek látni, ha elküldi, vagy megmutatja nekem a befizetés bizonylatát.
Önöknek is könnyebbséget jelent, ha a bankkártyás fizetést választják, mert a rendszer automatikusan kezeli a Biogastro rendszerében történt befizetéseket.
Akinek nincs lehetőség internetes elérhetőségre, ezáltal nem tud a menüválasztással élni, kérem jelezze számomra! Találunk megoldást erre is!
Segítőkészségüket és megértésüket köszönöm.

Forróné Görbe Éva iskolatitkár

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

Nyilatkozat iskolai étkezéshez Letöltés
Intézményi étkezési térítési díjkedvezmény Letöltés
Menü